Seestrasse 5 | B - 4750 BütgenbachTel: +32 (0)80 44 66 70 | E-Mail: info@hoteleifelland.be

De regio

Met zijn prachtige meer en de vele mooie wandelwegen is Bütgenbach het vakantieoord waarin u zich onmiddellijk goed voelt en waarnaar u beslist terugkomt. Hier is vakantie in elk seizoen mooi. Het wandelen door de meestal ongerepte natuur en de frisse lucht staat juist centraal.

Maar het bekoorlijke oord heeft ook nog iets anders te bieden: zwemmen in het meer en het overdekte zwembad, zeilen, surfen, kajakken, waterfietsen, mountainbiken (verhuur), tennissen, klimmen, kegelen, paardrijden (overdekte manege), vissen. In de winter ervaart de langlaufer op verzorgde langlauftrajecten de pracht van de besneeuwde bossen. Alpineskiën en schaatsen in de nabijgelegen plaatsen.

Door de bijzonder gunstige ligging is Bütgenbach ook een ideaal vertrekpunt voor daguitstappen. Er zijn veel mooie bestemmingen snel bereikbaar – het betoverende natuurpark \”de Hoge Venen\” (ca. 15 km), de Duitse Eifel, het land Luxemburg, enz.

Links

Gemeente Bütgenbach
www.butgenbach.be

Tourist Info Bütgenbach
www.butgenbach.info

Dienst van Toerisme Ostbelgien VoG
www.ostbelgien.eu

Hoge Venen / Botrange
www.botrange.be

Activiteiten

Naast activiteiten als tafeltennis, boule bieden wij u een wellnessruimte met jacuzzi, sauna, moorse stoomsauna of infraroodcabine evenals een ontspanningsruimte met warmtelamp aan. Of relax gewoon in onze gezellige recreatieruimte met bar.

 

Jacuzzi -Sauna-infrarood-stoomsauna : informatie en prijs op vraag

 

Wij helpen u graag bij het plannen van uw verblijf (wandelingen, fietstochten, sportieve activiteiten, sightseeing).